15. jaanuar 2007

Tallinna kalleim korter maksab 20,5 miljonit krooni

Kalleimaid korterid Tallinnas paiknevad kesk- ja südalinna uuselamutes ning vanalinnas, kirjutas Äripäev.

Kalleim korter Tallinnas asub Ahtri tänaval Admirali majas ja maksab 20,5 miljonit krooni. Viimasel, 11. korrusel paiknev 201 m" korter on väga eksklusiivne - disainviimistlus, avarad vaated Tallinna lahele, rõdud ja parkimiskohad.

Üle 10 miljoni krooni maksvaid kortereid on müügis alla 10. Üle 5 miljoni krooni maksvaid kortereid on aga pakkumises üle 20. Väga kõrgelt hinnatud korteritel on palju lisaväärtusi, nagu vaated linnale ja merele, rõdud/terrassid, eksklusiivne siseviimistlus ja sisustus ning kindlasti parkimiskohad.

Odavaimad korterid asuvad Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel. Odavaimad korterid on enamasti remontivajavas seisukorras, kas vanemates väiksemat tüüpi puitelamutes või ühiselamutüüpi elamutes. Korterid on väga väikese üldpinnaga ning tavaliselt ka pesemis- ja tualettruumita. Selliste korterite ostjateks on enamasti teistest linnadest Tallinna tulnud venekeelt kõnelevad inimesed. Aga ka investorid, kes teevad korteris kapitaalremondi ning müüvad selle remonditult edasi.

Praegu City24 pakkumises olevatest korteritest odavaim asub Ketraja tänaval Põhja-Tallinnas ning maksab 190 000 krooni. Kapitaalremonti vajav 10 m" korter asub elamu teisel korrusel. Tualettruum on koridoris ning pesemisruumi pole.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474