20. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Purjus traktorist osutas kinnipidamisel vastupanu

Falcki patrullekipaaž peatas Maardu linnas liiklusohtliku sõidustiiliga traktori, mille silmnähtavalt purjus juht kinnipidamisel vastupanu ostutas.

17. jaanuaril keset tööpäeva märkas Falcki partullekipaaži turvatöötaja Maardus kaasliiklejaid ohustavalt sõitvat traktorit, teatas Falck. Mootorsõiduki roolis istus joobetunnustega juht, kes osutas kinnipidamisel vastupanu ja üritas põgeneda. Kohale kutsutud politsei tuvastas traktoristil raske alkoholijoobe.

Sel aastal on Falcki turvatöötajad Tallinna lähiümbruses kinni pidanud ja politseile üle andnud kuus joobes juhti. Kolm Saue vallas, kaks Saku vallas ja ühe Maardu linnas.

Mitmel korral on rikkujad püüdnud oma nahka päästa põgenemisega. Enamjaolt püüavad joobes juhid põgeneda küll auto roolis, aga ka juba kinni peetud autost oma kiiretele jalgadele lootes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474