23. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuivav turvas kisub Eedeni kaubanduskeskuse kiiva

Kolme aasta eest Tartus avatud Eedeni keskuses on kokkuhoiu ja ehitusaegse kiirustamise koosmõjus viimase kuiva suvega põrandad sedavõrd kiiva keeranud, et ees seisab pooleaastane remontide hooaeg.

Eriti ilmekalt paistab põranda vajumine silma SuperBoxi poes, kus on moodustunud suisa mäekesed, kirjutab Tartu Postimees.

Kaupluse müüja Aivi (kes oma perekonnanime öelda ei soovinud) pajatas, et on olnud ka juhtumeid, kus ostja jätab pahaaimamatult lapsevankri mäekese otsa ja see sõidab oma teed. Et riiulid on poes upakil, ei jää müüjatel üle muud kui ka kaup upakil välja panna.

Põhjus on selles, et Eeden on ehitatud vanasse jõesängi ja hoone alla, eriti jõepoolses osas, on jäänud turbakiht, umbes 1,7 meetrit, kuid kuiva suve tõttu vajus turbapinnas kiiresti kokku ning kaasa vajusid ka põrandad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474