10. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: kardan kinnisvarakriisi

Ärimees Urmas Sõõrumaa ütles Eesti Päevalehele, et kardab veidi kinnisvarakriisi, ja arvas, et ükskord tuleb see ikka.

Sõõrumaa märkis, et paigutab investoritelt saadud 135 miljonit krooni Riia ja Tallinna kinnisvarasse. “Eks need miljonid põhiliselt kinnisvarasse lähe,” ütles Sõõrumaa. "Peamiselt Baltikum: Tallinn ja Riia".

"Mina olen kinnisvaraäris veel roheline, kui võrrelda mind Toomas Lumani või Toomas Annusega, mistõttu teen projekte võimalikult kesklinna lähedale, et potentsiaalne kahju oleks võimalikult väike," selgitas ärimees.

Sõõrumaa ei soostunud nimetama Riia projekte, kartes ebausklikult neid ära sõnuda

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474