21. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei paneb presidendi külalised puhuma

Lõuna politseiprefektuur plaanib laupäeval Tartus Vanemuise kontserdi- ja teatrimajas toimuva presidendi vastuvõtu eel ja järel korraldada Tartust väljuvatel teedel puhumisoperatsioone, et ka presidendi peokülalistel ei tekiks mõtet napsise peaga koju sõita.

Kuigi Tartu politseiosakonna vanemkonstaabli Indrek Koemetsa sõnul ei plaanita hakata presidendi vastuvõtu külalisi ja teisi liiklejaid eristama, on võimalus, et enamik veel öösel pealinna sõita soovivatest peokülalistest ei saa puhumata teekonda alustada, kirjutab Eesti Päevaleht.

«Tegelikult on ka varasematel aastatel Estonia teatrimaja vahetus läheduses autojuhte puhuma pandud ja kui aus olla, siis plaanime seda sel aastal ka Tartus teha,» lisas Koemets.

Vanemkomissari sõnul on plaanis ürituse eel ja järel tugevdada liiklusohutust Tartusse saabuvatel maanteedel.

«Kuna Tartu-Tallinna maantee on üks peamisi teid, mille kaudu Tartust lahkutakse, siis on väga tõenäoline, et laupäeval on tarvis autojuhtidel seal puhuda,» lisas Koemets.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474