27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi firma investeerib Eestisse 100 miljonit krooni

Sankt Peterburgist pärit ehitusfirma plaanib investeerida Eestisse 100 miljonit krooni, kirjutas Delovõje Vedomosti.

Lehe andmetel alustas mullu septembris tööd LSM Group Estonia OÜ, millel on lai tegevusspekter. Üks asutajatest on Peterburist firma Lenstroimaterialõ, mis Vene meedia andmetel kuulub kahele tuntud ettevõtjale: Aleksander Aladuškinile ja Dmitri Ignatjevile. Kummagi vara on hinnatud 140 miljonile dollarile ehk 1,7 miljardile kroonile.

Lenstroimaterialõ tegeleb ehitusmaterjalide tootmisega, kinnisvara arenduse ja vahendusega. LSM Group Estoniat juhatab Juriy Jexenev, kelle sõnul on projekt seotud elumajadeehitusega Eestisse. Arenduse kohta Jexenev ei reetnud, kui ütles, et see ei ole Tallinnas ega selle ümbruses, kus maa hind on liiga kõrge. Projekti maksumus on üle 100 miljoni krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474