• 28.02.07, 17:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rohelised: tuul või tuum?

Homses Eesti Ekspressis avalikustavad Eestimaa Looduse Fondi nõukogu liige Rainer Nõlvak ning Erakonna Eestimaa Rohelised juhatuse liige Toomas Trapido Eesti energiasüsteemi alternatiivse tasuvusuuringu tulemused, teatas erakond.
Rainer Nõlvaku sõnul on kõiki Eesti võimalikke energiaressursse käsitleva uuringu tulemused täiesti avalikud.
“Erinevalt Eesti Energiast ja majandusministrist me ei varja rahva eest, kui palju üks või teine energiatootmise viis maksma läheb,” ütles Nõlvak.
Rainer Nõlvaku ja Toomas Trapido artiklis “Täiesti avalik energiasüsteemi tasuvusuuring” sedastatakse, et sõltumata lahendusviisist tuleb Eestil lähikümnendil energeetika reformimiseks investeerida 50 miljardit krooni.
Nõlvak ja Trapido rõhutavad, et Eesti ühiskonna ees seisab otsustav valik, kas teha see investeering tuuleenergeetikasse või tuumaelektrijaama.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele