10. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadrioru kolemaja tuleb lähikuudel lammutada

Riigikohtu otsuse kohaselt tuleb pooleliolev hoone Tallinnas Kadriorus lähikuudel lammutada, sest linn väljastas ehitusloa ebaseaduslikult.

Kolm aastat kestnud vaidluse järel on Köleri 4 maja elanikud lõpuks saanud võidu ning nende maja kõrvale kerkiv betoonehitis tuleb lammutada, kirjutas Eesti Päevaleht.

Haveli Invest sai 2000. aastal Tallinna linnalt ehitusloa aadressil Köleri 2 asunud ühekorruselise puitmaja rekonstrueerimiseks. 2004. aasta kevadel hakkas ettevõte krundile rajama kuuekorruselist betoonmaja, mille ehitusluba oktoobris ringkonnakohtus tühistati.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474