13. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotogalerii: E.L.L. Kinnisvara ja Merko Ehituse büroohoone eskiis

AS Merko Ehitus ja ASi E.L.L. Kinnisvara tütarettevõte OÜ Linnamaa Kinnisvara sõlmisid eile ehituse töövõtulepingu lisa, mille kohaselt ehitab Merko Pärnu maanteele uue äri- ja büroohoone.

Ehitus läheb maksma 321,6 miljonit krooni.

Uue büroohoone 14-l korrusel saab olema 15 761 ruutmeetrit brutopinda, millest renditavaks pinnaks kujuneb ca 11 500 ruutmeetrit. Äri- ja büroohoonet täiendab 10 214 ruutmeetrise brutopinnaga parklahoone 350 rentnikele mõeldud parklakohaga. Lisaks on ette nähtud parkimiskohad ka hoone klientidele ja külalistele. Täiendavalt hakkab hoones tegutsema ka ca 100-kohaline toitlustusasutus, et töötajad ei peaks kontorist kaugele lõunat sööma sõitma.

Hoone valmimisajaks on lepingu järgselt 2008. aasta november. Hoone omanikuks jääb hoone tellija, E.L.L. Kinnisvara AS-i 100%-line tütarettevõte OÜ Linnamaa Kinnisvara.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474