23. märts 2007

Eramuomanikud võitlevad korrusmajade vastu

Tallinna Lilleküla eramuomanikud esitavad linnavalitsusele protestikirja, millega püüavad takistada kortermajade ehitamist piirkonda.

"Avaldame protesti Välja tänav 1A ja 3 detailplaneeringu vastu, milles arendaja on ostnud väikeelamute alal kaks kinnistut ja soovib rajada sinna äri- ja kortermaja ning taotleb üldplaneeringu muudatust," vahendas Kalev Kallo, Mihhail Korbi ja Jüri Ratase nimele adresseeritud pöördumist Eesti Päevaleht Online.

Rahvast ärritas lisaks see, et kuigi Välja 1A ja 3 detailplaneeringu koostamist alles menetletakse, lammutati krundil olevad majad märtsi alguses juba maatasa.

Kristiine linnaosa arhitekt Kaire Koitne on küll kinnitanud, et linna üldplaneeringut muudetakse selliselt vaid Välja 1A ja 3 kinnistutel, elanikud seda ei usu. Vastupidisele viitab ka abilinnapea Kalev Kallo 23. veebruari Kristiine linnaosa lehe märkus, et Kristiine ei saa jääda aedlinnaks, nagu see kunagi ajalooliselt oli.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474