2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Ehitusel valmis Pärnus Papiniidu 58 äri-ja kortermaja

Pärnus Papiniidu tänaval valmis teine YIT Ehituse rajatavatest uutest kortermajadest.

"YIT Ehitus on rajanud Papiniidu tänavale kaks uut kortermaja ning lähiajal on plaanis sinna ehitada veel kaks uut korterelamut," lausus AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk. "Papiniidu tänava hoonetekompleks paikneb väga atraktiivses ja hinnatud keskkonnas. Meri asub korterelamutest 600 meetri kaugusel, läheduses on kool, lasteaed, ujula, kino ja kaubanduskeskus. Lisaks on piirkonnas hea bussiühendus nii Pärnu kesklinna kui ka Pärnu rannarajooniga."

"Valminud hoone 45-st korterist ja 3-st äripinnast on müügis veel 8 1-3 toalisest korterit, millest 5 on merevaatega. Väikseim müügis olev korter on 36,4m² ning suurim 64,6m². 8-korruselise hoone soklikorruselt pääseb trepikotta, seal asuvad ka panipaigad, tehnilised ruumid ning kaks korterit. Alates neljanda korruse korteritest avaneb vaade merele," sõnas AS-i YIT Ehitus Lääne-Eesti piirkonna kinnisvarajuht Andres Tõnismäe.

Detsembri lõpus lansseeris YIT Ehitus erakliendile suunatud kaubamärgi YIT Kodu, mis koondab enda alla kõik elamuarenduse protsessid - elukeskkonna kujundamise, hoonete projekteerimise, ehitamise ja ostuprotsessi läbiviimise. Samalaadne eraklientidele suunatud kaubamärk on kasutusel ka YIT kontserni teistel turgudel. YIT Kodu abil on koduklientidel hõlpsam kasutada neile pakutavaid teenuseid, seda ka väljaspool Eestit.

AS YIT Ehitus on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 22 300 inimese. YIT kontserni 2006. aasta käive oli 51,4 miljardit krooni, millest käive Balti riikides oli 3,1 miljardit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474