• 09.04.07, 10:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Falck maksab tööle asujatele 2000 krooni preemiat

Turvafirma Falck korraldab aprillis Eestis ainulaadse värbamiskampaania, kus igale uuele turvatöötajale makstakse tööle asumisel preemiana 2000 krooni puhtalt kätte, teatas ettevõte.
"Esmakordselt kasutame värbamise puhul traditsioonilisi müügikampaania võtteid, kus kampaanias osaleja ehk tööle tulija saab mingi lisaväärtuse kaasa. Antud juhul siis 2000 krooni kätte," ütles ASi Falck Eesti turundus-arendusdirektor Silver Lume.
Lume prognoosib kampaaniale "Falck Eesti otsib superstaari töötajaid" sihtgrupi suurt tähelepanu. "Kuna teeme seda esimestena niivõrd suurelt ja kuna meie sõnum on värbamisreklaamides tavatu ning eristuv, peaks see tagama ka edu," selgitas Lume.
Täna hommikul ei osanud Lume veel öelda, kui populaarseks kampaania osutuda võib. "Aga loodame aprilli jooksul endale leida 200 uut töötajat," ütles ta.
Seda, et inimesed vaid esialgse preemia pärast tööle tulevad ja pärast preemia kättesaamist lahkuvad, Lume ei karda.
Kampaania ajaks suurendab Falck ka oma töötajatele makstavat värbamispreemiat. Kontserni töötajatel on iga ametisse soovitatud uue turvatöötaja eest võimalik teenida kuni 3000 krooni.
Falck on Eesti turvaturu liider, kellele kuulub hinnanguliselt 49 protsenti Eesti turvaturust ja 65,1 protsenti Eesti valveteenuste turust. Falck Eesti aastakäive on üle 943 miljoni krooni ja töötajate arv üle 4000. Falckil on üle 38 000 püsikliendi.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele