16. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti kinnisvarahinnad langevad

Ühendkuningriigi regionaalministeeriumi andmetel langesid kinnisvarahinnad veebruaris 0,1%.

Valitsuse ametliku kinnisvarahindade indeksi järgi oli keskmine maja hind veebruaris 205 102 naela (4,713 miljonit krooni), jaanuaris oli keskmine hind 205 339 naela (4,718 miljonit krooni), kirjutas BBC.

Aastataguseid hindu võrreldes aga olid hinnad siiski 12,1% võrra tõusnud.

Regionaalministeeriumi uuringu tulemusi teised tööd siiski ei kinnita. Suurbritannia suurpanga Halifax ja eluasemelaene vahendava ettevõtte Nationwide uurimuste kohaselt on majade hinnad järsult tõusnud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474