24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Ülikool ehitab Kristiinesse ülikoolilinnaku

Tallinna linnavalitsus kehtestab detailplaneeringu, millega saab Kristiine linnaossa rajada spordikompleksi ja ülikoolilinnaku.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul muutub spordi- ja õppekompleks linnaosa üheks tõmbekeskuseks, aktiviseerides ja korrastades avalikku ruumi, teatas linna pressiteenisuts.

Kotka tn 12/Spordi tn 11 kinnistu detailplaneering näeb ette võimaluse rajada nelja hektari suurusele alale spordikompleks ja kolm Tallinna Ülikooli hoonet. Detailplaneeringu järgi tuleks spordikompleksile 45x90 m jalgpalliväljak ja kolmekorruselise spordihoone. Tallinna Ülikool ehitaks Kristiinesse kolm viiekorruselist maja: õppe- ja administratiivhoone ning ühiselamu. Kavandatakse ka maa-aluse parkla rajamist.

Planeeritav ala hõlmab nn Kotka staadionit ja selle kõrval asuvat endist koolimaja. Kinnistu on Tallinna linna omandis ning Kristiine Linnaosa Valitsuse valitsemisel.

Detailplaneeringu koostas Ruum ja Maastik OÜ.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474