28. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei kutsub inimesi abipolitseinikuks hakkama

Politsei annab teada, et kõigil avaliku korra tagamisest huvitatud kodanikel on võimalik registreerida abipolitseiniku koolitusele.

Vabatahtlikel on võimalik abipolitseinikuks registreerida telefonil 612 3030 või elektrooniliselt aadressil [email protected]. Soovijal tuleb teatada ees- ja perekonnanimi, isikukood, haridus, kontaktandmed ning elukoht.

Seejärel kontrollib politsei kandidaadi nõuetele vastavust ning annab teabe edasiste tegevuste kohta.

Abipolitseiniku seaduse järgi saab politseitöös osaleda vähemalt 18-aastane põhiharidusega Eesti kodanik, kes valdab eesti keelt ning ei ole kriminaalkorras karistatud. Sobivad kandidaadid saavad koolituse ning kaasatakse seejärel politseitegevusse.

Politsei tuletab meelde, et organiseerimatult rahutuste tekitajate vastu astuda ei tohi. Selline tegevus segab politsei tööd ja seab ohtu inimeste endi tervise.

Hetkel on olukord Tallinnas rahulik. Päeva jooksul on kinnipidamiskambritesse toimetatud mitmeid isikuid, kes on olnud alkoholijoobes või rikkunud muul viisil avalikku korda.

Politseiprefektide esildise alusel on täna õhtul alates kella 18.00-st kuni 3. mai hommikul kella 8-ni maakondades alkoholi müük keelatud.

Hetkel pole kesklinnas kehtestatud ka liikluspiiranguid.

Politsei soovitab tungivalt uudishimulikel mitte koguneda Tallinna kesklinna, sest kogunejad on heaks katteks seadusrikkujatele. Mida suurem on rahvamass tänavatel, seda rohkem on raskendatud korrakaitsjate tegevus

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474