29. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti saatkonda Moskvas loobitakse kivide ja värviga

Välisminister Urmas Paet ütles pühapäeval, et ta on äärmiselt nördinud Vene ametivõimude jätkuva tegevusetuse tõttu Eesti Moskva saatkonna turvalisuse tagamisel.

„Vene ameti võimud pole endiselt midagi ette võtnud ja olukord on veelgi halvenenud,” sõnas Paet. „Saatkonda loobitakse kivide ja värviga ning takistatud on Eesti kodanike juurepääs saatkonnale,” lisas ta.

„Selline Vene ametivõimude tegevusetus on täiesti lubamatu,” rõhutas Paet.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474