29. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar: tagada tuleb inimõigused

Keskerakonna esindajad teatasid tänasel pressikonverentsil, et kujunenud olukorras tuleb esmaste sammude seas tegutseda selle nimel, et tagatud oleks inimõigused ja kodanike turvatunne.

„Oleme viimastel päevadel näinud nii tänavarahutusi kui politseivägivalda kui vägivalda linna ja kaaskodanike vara vastu. Ohtlikult palju on teateid, et politsei on käitunud julmalt juba kinni peetud isikutega,” teatas Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Keskerakond pöördub õiguskantsleri poole palvega kiiresti reageerida teadetele ajutistes kinnipidamiskohtades toimuva suhtes.

„Peame mõistma, et põhjendamatu vägivald põhjustab vaid lisavägivalda ja ei lahenda probleeme. Mõistame täielikult, et politsei on pandud keerulisse olukorda ja tänavavõitluses on keeruline vahendeid valida. Kuid kinnipeetavate suhtes, kelle hulgas on jätkuvalt nii palju eestlasi kui ka venelasi, tuleb käituda seaduse kohaselt,” lisas pressikonverentsil endine siseminister ja Keskerakonna juhatuse liige Ain Seppik.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474