11. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avalikud koosolekud on taas lubatud

Täna tühistas Põhja politseiprefektuur 30. aprillil tehtud esildise, mis keelustas avalikud koosolekud Tallinnas ja Harjumaal.

Põhja prefektuuri korrakaitseosakonna politseidirektor Tarmo Miilitsa sõnul on olukord Tallinnas ja Harjumaal stabiliseerunud ning avalike koosolekute korraldamine taas lubatud. “Edaspidi saab avalikke koosolekuid korraldada tavapärase korra järgi, pidades silmas kõiki avaliku koosoleku seadusest tulenevaid nõudeid,” selgitas Miilits.

Vastavalt avaliku koosoleku seadusele peab koosoleku korraldaja teatama selle läbiviimisest vähemalt seitse päeva eelnevalt kohalikule omavalitsusele. Samuti peab korraldaja tagama koosoleku rahumeelse läbiviimise ning osavõtjate turvalisuse.

Keelatud on korraldada avalikku koosolekut, mis õhutab vägivalda ja vaenu, on suunatud Eesti vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu või kutsub üles kehtiva riigikorra vägivaldsele muutmisele ja avaliku korra rikkumisele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474