19. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere tivoli tulekahjus sai 25 inimest viga

Reede hilisõhtul pärast kella 23 süttis Rakveres üks Tivoli Tuuri atraktsioonidest, 25 inimest (10 nais- ja 15 meessoost), viidi erinevas astmes põletushaavadega haiglasse. Hukkunuid ei ole, samuti pole kellelgi eluohtlikke vigastusi.

Kuus inimest viidi Tallinna haiglasse, kaks jäid Rakvere haiglasse. Põhja-Eesti regionaalhaiglasse viidute hulgas on kaks alaealist - 8-aastane poiss ja 17-aastane tüdruk, kirjutas postimees.ee.

Rakvere haigla arstid paluvad pöörduda haigla traumapunkti kõigil, kes põlengu ajal tivolis viibisid ja väiksemaidki põletushaavu said või mürgist põlenguvingu sisse hingasid. Halva enesetunde puudumine võib olla petlik ja tervisekontroll on kindlasti vajalik edasiste tüsistuste ennetamiseks.

Tulekahjust teatati häirekeskusele kell 23.04. Teataja ütles, et Rakveres Kastani puiesteel põleb Tivoli Tuuri karussell. Sündmuskohale saadeti kolm päästeautot Rakverest, korrapidamisbüroo operatiivkorrapidaja ning kuus kiirabiautot.

Päästjate kohale jõudes põles osa atraktsioonist lausleegiga. Tulekahju lokaliseeriti kümmekonna minutiga ja likvideeriti kell 00.16.

Tulekahjustusi sai karusselli viis klaasplastist vagunit ning elektrisüsteem.

Osale kannatanutest osutasid kiirabi meedikud esmaabi sündmuskohal.

Tulekahju tekke põhjust uuritakse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474