23. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gazprom jätkab ELi investeerimist

Hoolimata suhete halvenemisest Moskva ja Brüsseli vahel, teatas Vene gaasigiid Gazprom, et jätkab oma investeerimiskava elluviimist Euroopa Liidus.

Ettevõtte aseesimees Aleksander Medvedev kinnitas The Financial Timesile, te Gazprom jääb oma mitu aastat tagasi välja kuulutatud plaanidele kindlaks. "Meie eesmärk on saada maailma juhtivaks energiaettevõtteks, kes tegutseb kõigis terneahela osades, kellel on lai tooteportfell ja lai geograafiline haare," lisas ta.

Medvedev tunnistas, et poliitika mõjutab nende äri ja osad Ida-Euroopa riigid ei aja ühist ELi asja, vaid ajavad egoistliku poliitikat.

Medvedev oli teel Venemaa presidendi Vladimir Putini kohtumisele Austria ja Luksemburgi esindajatega, et kinnitada Venemaa valmisolekut teha äri ka üksikute ELi liikmesriikidega ajal kui EL on segaduste keerises.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474