24. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Guido Sammelselg müüs Norby Telecomi osalust võtmeisikutele

Telekommunikatsiooniettevõtte Norby Telecom suuromanik Guido Sammelselg müüs osalust ettevõtte võtmeisikutele. Ettevõtte põhiaktsionäriks jääb endiselt Guido Sammelselg, kes omab enam kui 50% ettevõttest.

„Ettevõttel on välja kujunenud tugev juhtkond, kes ise usub firma tulevikku ja teab väga täpselt ja hästi mida teha,” kommenteeris müüki Guido Sammelselg. „Ettevõte on arenenud plaanitust kiiremini Lätis ja Leedus, mis eeldab laienenud juhtkonnale täiendavat motivatsiooni.” Sammelselja sõnade kohaselt on Norby Telecom unikaalne telekommunikatsiooniettevõtte, kellel on võimalus edukalt laieneda üle Baltikumi kuna olulised otsused võetakse operatiivselt vastu Eestis.

Osaluse ettevõttes omandasid 15 inimest, nende seas terve juhtkond ning olulisemad võtmeisikud.

„Osaluse müümise eesmärgiks on suurendada ettevõttele oluliste inimeste motiveeritust,” ütles Norby Telecom juhatuse esimees Oleg Švaikovski „Oleme suurte ambitsioonidega ettevõte ja läbi osaluse jagame koos oma töötajatega ka usku meie ambitsioonide teoks saamisse.”

Eesti kapitalil põhinev telekommunikatsiooniettevõte Norby Telecom AS pakub Baltimaades uuenduslikke ja paindlikke kommunikatsioonilahendusi eraisikutest suurfirmadeni. Norby Telecomi peamisteks tegevusvaldkondadeks on IP-telefoniteenus ja selle sidumine olemasolevate infosüsteemidega, laia levipiirkonnaga traadita WiMAX Internet ning suure läbilaskevõimega andmesidelahendused. Norby Telecom on välja ehitanud Baltikumi esimese ja suurima WiMAX Interneti leviala. Käesoleva aasta lõpuks on Norby WiMAX Internetiga kaetud enamus Eesti pindalast.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474