24. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YITi ehitusobjektil sai vigastada kolm töölist

YIT Ehituse rajatavas Tallinna Vee Paljassaare reoveejaama settekäitlushoone ehitusel sai vigastada kolm töölist.

„Kahetsusväärne õnnetus juhtus täna hommikul alltöövõtja Palivere Ehitus OÜ ehitustöölistega,“ selgitas YIT Ehituse turundusjuht Marko Uueda.

„Töölised olid tegemas metallist sisetrepi elemendi lõplikku keeviskinnitust, kui tööde käigus purunes ajutine kinnitus ning kinnitataval elemendil töötanud kolm ehitustöölist kukkusid koos elemendiga ca 2,5m kõrguselt alla. Kannatanutele anti esmast arstiabi ning nad toimetati haiglasse arstlikule läbivaatusele. Kaks kannatanut on juba koju lubatud. Kukkunud ehitustööliste vigastused ei ole eluohtlikud.“

Uueda sõnul põhjustas õnnetuse esialgsete arvamuste kohaselt alltöövõtja paigaldatud ebapiisav ajutine kinnitus, mis ei pidanud koormusele vastu. Juhtunu täpne põhjus on selgitamisel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474