30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametikoht andis luurajale lisaraha

Üks kaitseväe vastu kohtusse läinud luurajatest sai tagantjärele veidi raha juurde.

Afganistani missiooni eest kaitseväelt kohtu kaudu lisaraha nõudvatest meestest on seni umbes 10 000 krooni saanud tagantjärele kätte vaid Martin Plaser, kes viidi madalamale ametikohale tema enda nõusolekuta, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kui enne missioonile suundumist teenis Plaser Eestis staabiveebli ametikohal, siis missiooni ajaks nimetati ta aste madalamale, vanemveebli kohale, mille järgi talle ka palka maksti.

Kuigi Eestis teenides on staabiveebli ja vanemveebli palga vahe vaid 110 krooni, siis Afganistanis korrutatakse see palk kuuega. Kuna staabiveebli kohaga kaasnesid ka kõrgemad lisatasud ning Plaser viibis Afganistanis seitse kuud, teenis ta tagantjärele koos viivistega umbes 10 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474