5. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusia pealinnas maksab uue korteri ruutmeeter 8700 krooni

Raivo ja Irina Oissarile kuuluv OÜ Seven Continents Kinnisvara müüb Thbilisis nn rohelises linnaosas Saburtalos uusi kortereid, mille ruutmeetri hind valge karbi eest on alates 750 USA dollarit (8730 krooni) ruutmeeter.

Firma kodulehel seisab, et kõige rohkem kinnisvaratehinguid teostatakse just Saburtalos. Uues majas on 71 korterit ja selle kõrval asub park. Kõik konstruktsioonid on valatud raudbetoonist, kaasa arvatud ka vahelaed. Maja valmib 2008. aasta septembris.

Võrdluseks, et uues majas Mustamäel maksab 2toaline korter umbes 1,5 miljonit ja ruutmeetri hind on kuni 40 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474