12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue ärikeskuse parkimiskohta tuleb rentida

Tammsaare Ärikeskuse parkimiskoha kuutasu on 400 krooni, millele lisandub käibemaks.

Tammsaare Ärikeskuse loojad on mõelnud ka parkimise peale, kuna see on suureks probleemiks enamustele suurtele büroomajadele, eriti Tallinna kesklinnas. Siiski küsitakse parkimiskoha eest kuutasu 400 krooni, millele lisandub käibemaks.

Tammsaare tee 49 üürnikele rajatakse võimalus autosid parkida nii neljakordses parkimismajas kui ka 81 autokohaga parklas, mis asub parkimismaja ees. Maja juurde kuuluval parkimismajal on kohti 578 autokohale, kus kohast jõuab alati puhta ja kuiva galerii kaudu oma kontorisse. Parkimine on hästi lahendatud ka maja külaliste jaoks, kuna maja ees on 120-kohaline kliendiparkla.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474