15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhan Kolk: ei tea, mis muinsuskaitsjate peas toimub

Tartu ärimees Juhan Kolk on nõutu, öeldes, et ei saa enam ise ka aru, mida mõtlevad muinsuskaitsjad, kes kord arheoloogide tehtud augud liivaga täidavad, et neid siis uuesti lahti kaevama hakata.

Eile kirjutas Tartu Postimees, et Juhan Kolgile ja Urmas Pastile kuuluva kontorihoone alla on naaberkrundi hotelli jaoks tehtavate arheoloogiliste väljakaevamiste käigus kaevatud meeletu auk, mis Tartu ärimeeste hoone ohtu seab.

"Eile aeti auk liiva täis, et maja päästa. Nüüd kavatsevad muinsuskaitsjad vundamendi kindlustada ja siis uuesti kaevama hakata," oli Kolk hämmelduses.

Kolk rääkis, et eile kontorites tekkinud olukord oli paaniline. "Inimesed jooksid mööda maja ringi ega teadnud, mida teha. Laest kukkusid ripplae plaadid alla," kirjeldas ta. Kohal käinud eksperdid aga leidsid, et kedagi evakueerida vaja ei ole, ning majas jätkub tavapärane töö.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474