15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa juht loobus Arco Vara aktsiate märkimisest

Kuigi Uus Maa Kinnisvaragrupi juhatuse esimees Jaanus Laugus plaanis paar nädalat tagasi märkida Arco Vara aktsiaid poole miljoni eest, jättis ta aktsiad ikkagi märkimata.

"Ei märkinud," tunnistas ta Äripäevale.

"Esialgne emotsioon oli positiivne, aga eks ma natuke analüüsisin neid tagamaid, seekord jäi märkimata. Emissiooniaeg oli valesti valitud. Oleksin enne tahtnud näha Arco Vara poole aasta tulemusi. Käive ja tulemused ei ole päris need selles sektoris. Esimene kvartal ja eelmise aasta tulemus pole päris adekvaatne. Seal oli palju varade ümberhindamist," selgitas ta oma otsust.

"Ma ei ütleks, et Arco aktsia kuidagi kehva on, aga ma tahan rohkem selgust. Ma lihtsalt ei läinud praeguse emotsiooniga kaasa," nentis Laugus.

Juuni algul ütles Laugus, et Arco Vara on ambitsioonikas ja võtnud laienemise ette ka väljaspool Eestist ning suutnud riskid kenasti hajutada Ida-Euroopa riikide vahel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474