22. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Jüri Pihl tänas pronksiöö kangelasi

Siseminister Jüri Pihl tänas aprilli lõpust mai alguseni kestnud suuroperatsioonide ajal Eesti riigi kaitsel seisnud politseinikke, piirivalvureid, päästeametnikke, sisekaitseakadeemia ning kodakondsus- ja migratsiooniameti töötajaid.

Pihli sõnul olid aprillikuu viimaste päevade sündmused kogu Eesti

jaoks tõsiseks proovikiviks. "Rahutuste kiire lahendamine näitas, et meie riik on võimeline oma otsuseid kindlameelselt ellu viima ja neid vajadusel ka kaitsma," ütles Jüri Pihl. "Hindan väga kõrgelt kõigi reageerijate professionaalset tegutsemist nii aprillisündmuste perioodil kui ka igapäevatöös. See on parim märk sisejulgeolekustruktuuride valmisolekust oma riiki ja rahvast kaitsta."

Siseminister avaldas tänu enam kui 250 sisejulgeolekuametnikule. Politsei mõõkadega teeneteristid anti 47

osalejale erilise vapruse tänuks. I klassi mõõkadega teenetemärgi saipolitsei peadirektor Raivo Aeg. II klassi mõõkadega teenetemärgi sai aprillisündmusteajal politsei staapi ja operatiivstaapi juhtinud Põhja Politseiprefektuuri politseiprefektRaivo Küüt ning Põhja Politseiprefektuuri korrakaitseosakonna politseidirektorTarmo Miilits, samuti tänaval eesliinil seisnud Lääne Politseiprefektuuri korrakaitseosakonna preventsiooni- ja patrullitalituse vanemkomissar Kalvi Almosen. Teised autasustatud pälvisid politsei teeneteristi mõõkadega versiooni III klassi.

Samuti anti politseinikele üle preemiad Rahvusvahelise Politseiassotsiatsiooni fondi

politseinike töö tunnustamiseks kogunenud toetussummast. Toetajate soovil on preemia mõeldud tehtud tööst või vigastusest taastumiseks. Kokku annetati politseinike toetuseks pisut üle ühe miljoni krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474