25. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihl: hüved nagu ametikorter on möödanik

Siseminister Jüri Pihl ütles täna Kuumal Toolil aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et see aeg on möödas, kus lisaks palgale olid ka muud hüved nagu ametikorter.

Lugeja küsimusele, miks tahate müüa siseministeeriumi allasutustele kuuluvad umbes 500 ametikorterit Tallinnas, vastas Pihl, et see aeg on möödas, kus lisaks palgale olid ka muud hüved nagu ametikorter. "Põhiline motivatsioon on ikkagi palk, mis on palgaturul konkurentsivõimeline, seepärast me need korterid ka maha müüme, nagu seda on teinud ja teevad paljud teised ametkonnad," kommenteeris ta ning lisas, et nii saab siseministeerium pühendada rohkem oma põhitegevusele.

Pihl märkis, et ametikorterite müügist saadavad sajad miljonid kroonid lähevad riigieelarvesse. "Juhul kui siseministeerium saab osa raha kasutada oma investeeringutes on meie esimene eelistus Sisekaitse Akadeemia uute hoonete ehitus," ütles ta.

Loe täispikka online-intervjuud Pihliga siin

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474