25. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihl: luurajate tegevus on tänapäeval hoopis teistsugune

Siseminister Jüri Pihl ütles täna Kuumal Toolil aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et luurajate tegevus on tänapäeva infoühiskonnas hoopis teistsugune kui ta oli pärast Teist maailmasõda.

Lugeja küsimusele, kui palju on Eestis tegevaid Vene luurajaid, vastas Pihl, et tänapäeva infoühiskonnas on informatsiooni hankimine, mis on luurajate põhiülesanne, hoopis teistsugune kui ta oli pärast Teist maailmasõda. "Seepärast on ka mõiste "luuraja" tähendus tänapäeval muutunud," ütles ta.

Samas lisas Pihl, et luure ja vastuluure teemasid riigid tavaliselt ei kommenteeri.

Loe täispikka online-intervjuud Pihliga siin

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474