28. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiilioperaator ei tohi enam sekundise kõne eest võtta minuti hinda

30. juunist jõustub Euroopa Komisjoni rändlustasude määrus, mis ei luba võtta paari sekundi kõne eest minuti hinda.

"Klient on teadlik, et maksab tegelikust kõrgemat hinda," seletas EMT avalike suhete juht Kaja Pino, kelle arvates pole see probleem, kuna igaüks saab uurida kodulehelt kõnede maksustamise põhimõtteid, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

EMT hinnapoliitika kohaselt on esimene räägitud sekund väärt minuti hinda, iga üle minuti räägitud sekund ümardatakse poole minuti kaupa ülespoole.

Uue korra kehtima hakates usuvad mobiilsideoperaatorid EMT ja Elisa ikkagi, et teistes Euroopa Liidu riikides võib edasi võtta klientidelt minuti hinda paari sekundi kõne eest. "Kui teistes riikides asuvad operaatorid võtavad meilt minuti kaupa hinda edasi, siis jääme meie oma tegevusega miinusesse," seletas EMT rändluskõnede teenusjuht Reena Mägi.

Rändlustasud rakendatakse lõplikult alles 30. septembril, esimesed eurotariifiteenused muutuvad tarbijale kasutatavaks 30. augustil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474