29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kerkib kuus uut lasteaeda

Sel nädalal Tallinna linnavalitsuse algatatud, vastu võetud ja kehtestatud detailplaneeringute kohaselt kerkib lähiaastail linna kuus uut lasteaeda.

"See, et üksnes ühel nädalal menetles linnavalitsus kuut lasteaia rajamist ette nägevat detailplaneeringut, annab kinnitust, et Tallinna programm "Igale lapsele lasteaiakoht" on realistlik," ütles abilinnapea Kaia Jäppinen linna pressiteenistuse vahendusel.

"Lasteaiakohtade nappus on praegu Tallinnas suur probleem ja seepärast on meie eesmärk, et iga Tallinna elanik saaks oma koolieelsele lapsele soovi korral lasteaiakoha. Esimene reaalne samm programmist saab teoks eeloleval sügisel, kui avame rekonstrueeritud Kelmiküla lasteaia hoone."

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on kujunenud reegliks, et linn nõuab suurte kinnisvaraarendusprojektide puhul arendajatelt ka lasteaia ehitamist.

Lasteaed on plaanis rajada Kopli poolsaarele elamumessi alale, Piritale Kose tee 58 krundile, Nõmmele Rännaku pst 28 krundile ning nii Haaberstisse Rannamõisa tee äärde kui ka Kadrioru lõbustuspargi maadele rajatavasse korterelamuasumisse. Samuti on lasteaed kavandatud kesklinna Veerenni asumisse endistele mööblivabriku maadele rajatavasse linnakusse.

Osa lasteaedu kerkivad linnaeelarve, osa aga erakapitali toel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474