29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veemees hakkab aitama kinnisvaraarendajaid ja ehitajaid

AS Tallinna Vesi toob alates 2. juulist 2007 turule uue kaubamärgi Veemees, mille all hakatakse pakkuma eramajaomanikele, ühistutele, korteriomanikele, kinnisvaraarendajatele ja ehitajatele vee- ning kanalisatsiooniteenustega seotud hoolde-, avarii- ja ehitusteenuseid.

Veemees kuulub AS Tallinna Vesi koosseisu iseseisva üksusena, millel on eraldi eelarve ja eesmärgid, teatas ettevõte.

"Uue kaubamärgi väljatöötamise tingis meie soov selgemalt eristada tasulisi lisateenuseid Tallinnaga sõlmitud lepingu raames pakutavatest teenustest ja infrastruktuuri korrashoiutöödest", selgitas Tallinna Vesi äriarenduse juht River Tomera.

Veemees eesmärk on oma teenuseid osutada ka väljaspool AS-i Tallinna Vesi teeninduspiirkonda, keskendudes esmases etapis siiski Tallinna linnas ning lähivaldades elavate klientide teenindamisele.

Kui seni on AS-i Tallinna Vesi teenused olnud valdavalt seotud ettevõtte omanduses olevate varade haldamisega ja lõppesid seetõttu kinnistu liitumispunktis, siis uus üksus pakub ka kinnistusiseseid teenustöid.

"Soovime pakkuda klientidele võimalikult laiaulatuslikke professionaalseid vee ja kanalisatsiooniga seotud teenuseid. Siiani olime teatud tööde puhul sunnitud kliendid suunama teistesse ettevõtetesse, kuid nüüdsest soovime suurema osa teenustöid teostada ise kasutades ära Tallinna Vee kogemusi ja kompetentsi," lisas Tomera.

Veemees tuleb appi, kui vesi on torudes ummistuse või külmumise tõttu seisma jäänud, kraanid tilguvad või lekkivad torud vajavad vahetamist. Lisaks teostatakse torustike pesemist, filmimist ning ehitatakse uusi krundisiseseid vee- ja kanaliühendusi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474