2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rime Kinnisvara: anname inimestele korteri soodsama hinnaga

Rime Kinnisvara alandas Luha 16 kortermajas allesjäänud korterite hindu ligi poole miljoni krooni võrra.

„Muutsime oluliselt hinnakirja, et kiirendada allesjäänud korterite müügitempot” sõnas Rime Kinnisvara elamispindade osakonna juhataja Monica Meldo. „Praeguses turuolukorras, kus paljud arendajad meelitavad uusi kliente erinevate lisahüvede ja boonustega, otsustasime et me ei hakka oma kliente peibutama igasuguste hüvedega," kommenteeris Meldo, et annavad klientidele seda, mida nad tegelikult soovivad – korteri soodsama hinnaga.

Juuli alguse seisuga on kortermajas saadaval 33 korterit. Kahetoaliste korterite hinnad langesid kuni 340 000.-, suuremate korterite hinnad kuni 470 000.-.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474