12. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Langus kinnisvaras jätkub sügisel

Eastern Europe Real Estate Investment Trusti juhi Ain Kivisaare sõnul on pooleliolevad arendusprojekte lähiajal veelgi müüki tulemas, langus jätkub sügisel.

«Praegu me seal ei ehita, meil on teised asjad käsil,» selgitas ta Postimehele. «Kui seda ära ei osteta, siis võtame ta ise järgmisel aastal ette, selleks ajaks on meil teised projektid lõppenud.»

Ka Kivisaare sõnul ei ole kriisist rääkimine veel kohane ja arendajate seas müügipaanikat ei ole. «Mina ei tea kedagi, kel oleks arendusprojektid käes hapuks läinud ja vaja kindlasti maha müüa,» nentis fondijuht.

Kivisaar märkis, et pooleliolevaid arendusprojekte on lähiajal müüki tulemas veelgi ja ostjad on sellega ka arvestanud. «Seepärast on projektid ka kuhjunud. Ostjad loodavad näha, kui sügavale turg langeb, ja siis põhjast osta,» sõnas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474