16. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colemont avas esinduse Leedus

Ligi kaks aastat tagasi Eestis esinduse avanud rahvusvaheline kindlustusmaaklerfirma Colemont laienes Leetu, omandades eelmisel nädalal sajaprotsendilise osaluse Hansabankase kindlustusmaaklerüksusest Hansa Draudimo Brokeris.

Viimane on suuruselt viies kindlustusmaaklerfirma Leedu turul. Ettevõtte uueks nimeks saab Colemont Draudimo Brokeris, teatas firma.

Laienemine Leetu toimus läbi Tallinnas asuva Colemont Holdings AS-i, mis on Grupi Balti riikidesse investeerimise keskuseks. Colemont Holdings haldab ka Colemonti Eesti ja Läti esinduste tegevust.

Colemont Holdings'i tegevjuhi Heiki Nurmeotsa sõnul on Leedu esinduse avamine ettevõttele väga oluline samm. "Oleme nüüdsest ainuke ühtse ülebaltikumi võrgustikuga kindlustusmaaklerfirma, kus saab hallata riske kõigis kolmes Balti riigis läbi ühe partneri," räägib ta. "Kuigi mõned rahvusvahelised kindlustusmaaklerettevõtted omavad esindusi nii Eestis, Lätis kui Leedus, ei paku nad oma tegevuses sellist kolme riigi vahelist efektiivset koostöösüsteemi, nagu meie seda alates tänasest teeme."

Nurmeotsa sõnul on Hansa Draudimo Brokerise omandamine alles esimene samm Leedu turule sisenemisel. "Otsime edasi laienemise võimalusi, kuna meie eesmärgiks on tõusta lähiaastatel üheks suurimaks kindlustusmaaklerfirmaks Leedus," selgitab Nurmeots.

16 töötajaga Hansa Draudimo Brokerise 2006. aasta käive oli 2,4 miljonit litti (ligi 10,9 miljonit EEK). Koos Leedu esindusega töötab Colemonti Balti ettevõtetes nüüdsest kokku 79 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474