17. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMvalve laienes Lätti

Koduvalve süsteemide paigaldusega tegelev turvafirma GSMvalve OÜ laienes Läti turule.

Läti tütarettevõtte GSM Apsardze SIA eesmärk on selle aasta jooksul paigaldada Lätis üle 500 uue juhtmevaba koduvalve süsteemi ja kahe aastaga kasvada Läti suurimaks koduvalve süsteeme paigaldavaks turvafirmaks, teatas GSMvalve.

"Oleme kahe aastaga kasvanud Eesti suurimaks uute juhtmevabade koduvalve süsteemide paigaldajaks ja juurdekuuluvate teenuste pakkujaks. Eestis käivitame iga kuu enam kui 100 uut GSM-sidel põhinevat koduvalve lahendust. Läti vabariigis on potentsiaal veelgi suurem," ütles GSMvalve Baltikumi juht Risto Eelmaa. "Esialgu hakkame pakkuma teenust Riias ja selle ümbruses. Riia on miljonilinn, mis annab meile head võimalused kiiresti kasvada," lisas Eelmaa.

"Balti riikides on ka ülejäänud Kesk- ja Ida-Euroopa riikidega sarnane olukord, kus on rohkelt vanu juhtmetega valvesüsteeme, mille kasulikkus on tänapäeval aga üha kiiremini kahanemas. GSM-sidet kasutavad süsteemid on seni kõige kindlamalt töötav ning tavatarbijale kättesaadav tehnilise valve liik. Iga mobiiltelefoni omanik on meie potentsiaalne klient," ütles GSM Apsardze SIA müügijuht Raivis Ozolins.

GSMvalve pakub juhtmevabu valvesüsteeme, mis teavitavad klienti ja tema poolt määratud isikuid mobiilside teel häireolukordadest. Häireolukorra puhul mobiiltelefonile saabuv SMS sisaldab täpset infot, missugusest andurist häire tuli, nii et klient teab kohe täpselt, mis ruumiga ja mis tüüpi häirega (liikumis-, suitsu- või muu andur) tema kodus on tegu. Täiendavalt tähelepanu juhtimiseks SMSile helistab süsteem kliendi poolt määratud kontaktnumbritele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474