18. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu saarele kerkib ehitusloata põhumaja

Saare maakonna seni ainsa põhust hoone ehitus Muhu Linnuse külas on hooga edenenud mullusest suvest saadik, vallaehitusnõuniku sõnul pole selleks ehitusluba väljastatud.

Saare maakonna esimese põhust maja ehitamine on Muhu vallavanemale üllatus, kirjutas SL Õhtuleht. Siiski teadis valla ehitusnõunik Indrek Võeras öelda, et vald on maja projekteerimistingimused väljastanud.

"Tõsi, ehitusluba pole nad tõesti saanud ja see on natuke kehvasti, et maja juba kerkib," osutas Võeras.

Kuigi Muhu vallavalitus on ehitusloata ehitajate suhtes olnud karm ja reeglina kippunud neile selle eest trahvi tegema, ei ole põhumaja puhul peetud seda otstarbekaks.

"Nemad on patustajate seas ühed leebemad, sest on vähemalt püüdnud asju korda ajada," selgitas Võeras, kelle arvates on antud juhul tegemist vahva ja toreda ettevõtmisega, ainult asjaajamine on olnud natuke ebakorrektne.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474