18. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SRV Kinnisvara alustas Jõekaare elarajooni ehitust

SRV Kinnisvara alustas Tartus Emajõe läänekaldal Jõekaare elamurajooni ehitamist. Kokku koosneb uus elurajoon 9-st korterelamust ning esimese elamu ehituse lõpp on planeeritud 2008. aasta septembrisse.

Jõekaare elurajoon asub kesklinna läheduses, Turu tänava ja Emajõe vahel. 2,7 hektari suurusele alale on planeeritud kokku 9 korterelamut, millest 7 jäävad SRV Kinnisvarale kuuluvale territooriumile. Elamud on 8-korruselised ning igas majas on 42-48 korterit. Moodsat arhitektuurilahendust iseloomustab efektne väliskuju ning suured aknapinnad ja rõdud, mis tagavad valgusküllased korterid ja hea vaate. Elamud on alates viiendast korrusest laienevad, mis jätab hoonetealuse avaraks.

Esimene elamu valmib 2008. aasta septembriks ning selle ehitajaks on Facio Ehituse AS. Hooneid teenindavad teed ja muu infrastruktuur rajatakse korraga selle aasta sügiseks. Kogu elamurajoon ehitatakse välja etapiviisiliselt.

Jõekaare elurajooni modernne arhitektuurilahendus on sündinud rahvusvahelise konkursi tulemusena. Koostöös Tartu linnavalitsusega korraldatud arhitektuurikonkursil osales kokku 6 bürood, võitjaks osutus Austria arhitektibüroo Atelier Thomas Pucher Bramberger architects.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474