24. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marsh tunnistati maailma suurimaks kindlustusmaakleriks

Kindlustusajakiri Business Insurance valis Eestis tegutseva Marsh Kindlustusmaakleri emafirma Marsh McLennan Companies Inc. (MMC) möödunud nädalal maailma suurimaks kindlustusmaakleriks.

MMC grupi käive oli 2006. aastal kindlustusvahenduse teenuste ja riskinõustamise osas üle 10 474 miljardi dollari. Selle tulemusega edestas Marsh oma lähimat konkurenti kolme miljardi dollariga ning omab sama suurt käivet kui kõik kolm suuremat rivaali kokku, teatas ettevõte.

MMC gruppi kuuluva Marsh Kindlustusmaakleri juhatuse esimees Mart Mere lausus, et ka igapäevatöös on võimsa emafirma toetus selgelt tuntav. "Oleme uhked, et antud numbrid annavad tunnistust meie positsioonist turul, ent peamine edukuse põhjus peitub siiski meie inimestes," ütles Mere.

Kindlustus- ja riskijuhtimisvaldkonda kajastav ajakiri Business Insurance ilmub Euroopas ja Ameerikas ning koostab igal aastal suurimate kindlustusmaaklerite paremusjärjestust.

Rahvusvaheline MMC grupp tegutseb enam kui sajas riigis ja annab tööd 26 000 inimesele.

Business Insurance'i koostatud edetabel (ettevõtete käibed on antud miljardites USA dollarites):

1 Marsh McLennan Companies, Inc. - 10 4742 Aon Corp. - 6 7093 Willis Group Holdings Ltd. - 2 3414 Arthur J. Gallagher Co. - 1 4375 Wells Fargo Insurance Services Inc. - 1 009

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474