26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Virumaa suvilaid on tabanud vargustebuum

Politseinike tähelepanekute järgi on viimasel ajal Lääne-Virumaal sagenenud suvilavargused, seepärast peaksid puhkajad oma varal hoolsalt silma peal hoidma.

Rakvere politseiosakonna kriminaaltalituse juhtivinspektor Margus Kotter ütles Virumaa Teatajale, et nende tähelepanekute järgi on vargused suvilatest sagenenud just viimasel ajal. "See on igasuvine nähtus."

Võsul Sambla suvilakooperatiivis suvitav Evelin Mäll jutustas, et vargused suvilatest on tavalised. "Igal aastal on kuulda, et kuskil käidi jälle sees," lausus ta. "Meil käisid vargad möödunud suvel, muukisid lukud lahti ning viisid ära jalanõusid ja muid asju," jätkas Mäll. "Ega suvilates tavaliselt midagi väärtuslikku ei hoita - nii et head saaki vargad vaevalt saavad."

Võsul puhkav Maris Mäe rääkis, et Lootose kooperatiivis võtsid vargad mõned kuud tagasi ühest suvilast motorolleri. "See juhtus juba teist korda. Möödunud aastal varastati samast majapidamisest samuti motoroller."

Margus Kotteri sõnutsi on peamiselt rannikualadel tegutsevad vargad pärit naabermaakondadest ehk nn gastrolörid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474