30. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Külastaja päästis spaas uppumisohtu sattunud väikemehe

Laulasmaa spaas laupäeval uppumisohtu sattunud kuue-aastase poisi päästis spaa-külastaja kiire tegutsemine, sest veekeskuse personal last elustama ei tulnud.

Laupäeval umbes kella 17 ajal märkas Laulasmaa spaa külastaja Marti Kedder, kuidas üks mees tõstis elutu poisi basseini äärele ja hakkas inglise keeles appi hüüdma.

"Mitu inimest jooksis kohe infolauda abi kutsuma, aga sealt kedagi ei tulnud," rääkis Keder Postimees.ee-le. Tema sõnul hüüti ka basseinide juures, et kas seal on mõni vetelpäästja, kuid kedagi ei leitud.

"Läksin lapse juurde, ta oli küll elutu, aga ei olnud sinine. Hakkasin teda üksi elustama, loputasin suu, puhusin talle õhku sisse ja surusin rinnale, veidi tuli vett välja, tegin nii mitu korda ja varsti tuli lapse isa ka appi elustama," kirjeldas Kedder toimunut.

Laulasmaa spaa juhatuse esimees Gunnar Laak laupäeval toimunut täna kommenteerida ei osanud. Ta lubas õnnetuse asjaolusid uurida ning juhul, kui on olemas kannatanu, siis soovib Laak ka temaga suhelda.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474