3. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moe piiritustehase kortermaja elanikud keelduvad kolimast

AS Rakvere Piiritustehas lülitas kolmapäeval talle Moe külas kuuluvas kortermajas välja elektri, nördinud majaelanike seas, kel pool aastat tagasi paluti 1. augustiks välja kolida, on neid, kes tahavad ette võtta kohtutee.

ASile Rakvere Piiritustehas kuulub maja, kus on juba aastakümneid elanud piiritustehase kunagised töötajad, kirjutas Virumaa Teataja.

Üürilepinguid majaelanikega sõlmitud ei ole, ASi Rakvere Piiritustehas juhataja Arno Kanguri sõnul maksid elanikud firmale sümboolset tasu mõnikümmend krooni kuus.

Jaanuaris saatis piiritustehas elanikele kirja, milles teavitas, et maja äärmiselt halva seisukorra tõttu on ettevõte otsustanud 2007. aasta teisel poolel alustada majas kapitaalremonti, mis kestab vähemalt kaks aastat.

Kirjas paluti vabastada oma eluruum hiljemalt 1. augustiks 2007 ja anti teada, et samal päeval lülitatakse majas välja elekter ja teised kommunikatsioonivahendid, juurdepääs territooriumile kui ehitusobjektile tõkestatakse ning pärast kapitaalremonti maja sihtotstarve muutub.

Elanikud leiavad, et elekter tuleks tagasi panna, sest nemad ei taha mingi hinna eest sellest majast ära minna.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474