9. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norrakad napsasid Tiit Ottise Kogerilt endale

Endine Riigikinnisvara juht Tiit Ottis jõudis vaevalt aasta juhtida Koger ja Parterite Läti filiaali, kuni Eestis Ülemiste keskusega tuntuks saanud Linstow ta endale palkas.

"Norrakate investeerimisfirma palkas mind endale, tegutsen nüüd rohkem tellija poolel," sõnas Tiit Ottis, kes asus Linstow Balticusse tööle juulist. Ottis jätkab töötamist Riias, kus ta kureerib Ida-Euroopa projekte, suunitlusega Venemaale.

"Koger ja Partnerite Läti filiaal tegutseb ka minuta edasi," sõnas Ottis, kes lahkus enda sõnul seetõttu, et talle tehti hea pakkumine.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474