14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Savisaar köögis, tualetis ja õmblustoas

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja abilinnapea Kaia Jäppinen tegid täna ringkäigu renoveeritavates koolides.

Linnaisad tutvusid täna Lasnamäe Vene Gümnaasiumi ja Mustamäe Humanitaargümnaasiumiga.

Koostöös Riigi Kinnisvara ASiga tehakse tervikremont Lasnamäe Vene Gümnaasiumis ja Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasiumis, Pelgulinna Gümnaasiumis teostab remonditöid Urmas Sõõrumaale kuuluv Vivatex Holding OÜ. Uue mööbli ja muu sisseseadete tarvis neis koolides on linna eelarves ette nähtud ligemale kolm miljonit krooni kooli kohta. Kõik kolm kooli alustavad värskelt renoveeritud koolihoonetes õppetööd õppeaasta algusest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474