19. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Türgi lennukikaaperdamise juhtum lõppes rahulikult

Kaks Põhja-Küproselt Türki teel olnud lennuki kaaperdanud meest andsid alla pärast seda, kui pantvangid ja meeskonnaliikmed pardalt põgenenud olid.

Türgi siseministeerium teatas, et üks kaaperdajatest oli Türgi kodakondsusega, teisel oli Süüria pass, vahendab EPL Online.

Lennuk oli teel Põhja-Küproselt Türgi linna Istanbuli, kui kaks meest käskisid sellel pommiähvardusel Teherani sõita. Kaaperdajad üritasid lennukit üle võtta umbes kaks tundi peale sõidu algust, kuid piloot väitis, et lennuk vajab kütust ja tal õnnestus Antalyas maanduda.

Pärast maandumist teatasid kaaperdajad, et naised ja lapsed võivad lennukist lahkuda. Kuid kui varuväljapääsud avati, trügis enamik inimesi välja ja hüppas bituumenile. Sama tegid lennuki kokpitist kaks pilooti, et vältida lendamist Teherani. Lõpuks vabastasid kaaperdajad kõik reisijad ja meeskonnaliikmed, keda nüüd kuulab üle Türgi siseministeerium.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474