22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lass: hindu langetatakse, sest objektide kvaliteet ei ole vastavuses hinnaga

Liis Lass A A Kinnisvarast ei näe põhjust, miks peaks kvaliteetse kinnisvara hinnad langema.

Lassi sõnul langetatakse hindu vaid siis kui müügiga on kiire või objekti kvaliteet ei ole vastavuses hinnaga.

A A Kinnisvaral ei ole Lassi sõnul ühegi objekti müügiga kiiret ja ka pakutav kinnisvara on kvaliteetne.

"Turul on objekte, mis on selgelt üle hinnatud, kuid kvaliteetse kinnisvara hinnad ei kuku, nüüd paari kuu pärast ega ka aasta pärast. Mis nad peaksid? Turul on selge nõudlus elamupindade järele," selgitas Lass. Ka ei näe ta võimalust, et kvaliteetne kinnisvara kaotaks oma väärtust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474