22. august 2007

Türgi hotelliomanik Tez Tour plaanib Eestis hotelle osta

Rahvusvaheline reisioperaator ja nelja Türgi luksushotelli omanik Tez Tour kavatseb Leedu ärilehe Verslo Ziniose andmeil osta 40–90 miljoni liti (180–408 miljonit Eesti krooni) eest hotelle Eestis, Lätis ja Leedus.

Tez Touri Leedu äriüksuse juhi Martynas Laivyse sõnul on firma juba praegu saanud Balti riikides mitu hotelli müügipakkumist, kuid lõplik otsus tehakse siiski pärast põhjalikke turu-uuringuid tuleval aastal, kirjutas Eesti Päevaleht.

Tez Tour kavatseb Laivyse sõnul investeerida kolme viietärni äriklassi hotelli Tallinnas, Vilniuses ja Riias.

14 riigis esindatud Tez Tour opereerib Amara World nimelist hotelliketti ning Martynas Laivyse sõnul on Tez Touri plaanid ambitsioonikad: "Tahame ehitada globaalse, 100–140 hotelliga hotelliketi," ütles ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474