29. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil: varsti saab eestlane soodustust ka Lätis ja Leedus

Eesti Statoili peadirektor Helle Kirs-Toiger ütles aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et selle aasta lõpuks saab Statoili sooduskaartiga hinnaalandust ka Lätis ja Leedus.

Küsimusele, kas kunagi hakkab Statoili Extra klendikaart kehtima kõigis maailma Statolides, vastas juht nii: "Hiljemalt selle aasta lõpuks kehtib Statoil Extra kaart näiteks Lätis ja Leedus. Skandinaavia riikidega ühtse erakliendi lojaalsusprogrammi väljatöötamine on turgude erisuste tõttu hetkel veel kauge tulevik. Firmaklientidele pakub Statoil juba aastaid rahvusvahelist Routex krediitkaarti," kommenteeris Kirs-Toiger.

Teine lugeja kurtis, et Statoili püsikliendi programm on suhteliselt vähe soodustust andev. Võrreldes konkurentidega on Statoilis kütus kallim ja kui rakendada sellele isegi -30 senti liitrilt, siis ikkagi tuleb kallim. Kirs-Toiger vastas, et täisteenindus- ja automaatjaamades müüdavate kütuste hinnavahe on keskmiselt 25 senti liitrilt, Statoil Extra lojaalsusprogrammiga on Kuldtaseme soodustus 35 senti liitrilt, mis on soodsaim hinnapakkumine Eesti kütuseturul.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474