4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Manutendi esimese poolaasta kasum vähenes veerandi võrra

Kinnisvara arendamisega tegelev Manutent teenis tänavu esimesel poolaastal 46 miljoni kroonise käibe juures 25 miljonit krooni puhaskasumit.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga jäi puhaskasum veerandi võrra väiksemaks. Samas oli firma müügitulu üle viie korra väiksem kui mullu esimesel poolaastal.

Firma aitas kasumisse tütarettevõtte müügist saadud 37 miljoni kroonine finantstulu.

Esimese poolaasta sisse jäi Eestis Ülemiste elurajooni ehituse lõpuleviimine ja "Urda" kinnistu arendusprojekti müük. Lätis valmis "Jauna Jurmala" esimese etapi ehitusprojekt. Peterburis investeeriti Soome hotelliketi "Sokos" tarbeks ehitatavasse hotelli ligikaudu 7,5 miljonit eurot (117 miljonit krooni).

Manutendi peamisteks sihtturgudeks on Tallinn, Riia ja Peterburg. Firma võlakirjad on noteeritud Tallinna börsil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474